Ljudska univerza Ajdovščina in Občina Ajdovščina vas vabita v Učni center Brje (Brje 53, 5263 Dobravlje) na predstavitev različnih nacionalnih poklicnih kvalifikacij, s poudarkom na predstavitvi
NPK PREDELOVALEC/PREDELOVALKA SADJA NA TRADICIONALEN NAČIN.
Brezplačni dogodek bo potekal v sredo, 2. decembra 2015, od 17. do 18.30 ure, pod vodstvom Helene Furlan in Ingrid Marc.
Predvidene vsebine:
1. Ogled prostorov in posnetkov iz dosedanjih praktičnih učnih delavnic v Učnem centru na Brjah (predelava sadja v sok, kuhanje marmelade, …)
2. Kaj je nacionalna poklicna kvalifikacija – NPK in predstavitev usposabljanj ter postopka certificiranja, priprave osebne zbirne mape za:
NPK Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način
NPK Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način
NPK Zeliščar/zeliščarka
NPK Socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu in drugi NPK
3. Anketiranje udeležencev zainteresiranih za usposabljanje in/ali pridobitev NPK
4. Možnost individualnega svetovanja glede odločitve za NPK
Informacije in obvezne prijave do 1. 12. 2015 na Ljudski univerzi Ajdovščina: 36 64 750, 041 437 785, info@lu-ajdovscina.si
Usposabljanje in/ali potrjevanje neformalnih znanj vam omogoča, da pridobite znanja, javnoveljavno listino za dodatne dejavnosti.
Povejte naprej prijateljem, sosedom, sorodnikom, da je usposabljanje in certificiranje za NPK Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način predvideno spomladi 2016.
Lep pozdrav.
Helena Furlan,
dipl. org. menedž., un. dipl. ing. tek. teh.
Organizatorka izobraževanja
Ljudska univerza Ajdovščina
Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina
T: 05 366 47 53, 041 437 785
E: helena.furlan@lu-ajdovscina.si
U: http://www.lu-ajdovscina.si/
NPK PREDELOVALEC/PREDELOVALKA SADJA NA TRADICIONALEN NAČIN.
Brezplačni dogodek bo potekal v sredo, 2. decembra 2015, od 17. do 18.30 ure, pod vodstvom Helene Furlan in Ingrid Marc.
Predvidene vsebine:
1. Ogled prostorov in posnetkov iz dosedanjih praktičnih učnih delavnic v Učnem centru na Brjah (predelava sadja v sok, kuhanje marmelade, …)
2. Kaj je nacionalna poklicna kvalifikacija – NPK in predstavitev usposabljanj ter postopka certificiranja, priprave osebne zbirne mape za:
NPK Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način
NPK Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način
NPK Zeliščar/zeliščarka
NPK Socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu in drugi NPK
3. Anketiranje udeležencev zainteresiranih za usposabljanje in/ali pridobitev NPK
4. Možnost individualnega svetovanja glede odločitve za NPK
Informacije in obvezne prijave do 1. 12. 2015 na Ljudski univerzi Ajdovščina: 36 64 750, 041 437 785, info@lu-ajdovscina.si
Usposabljanje in/ali potrjevanje neformalnih znanj vam omogoča, da pridobite znanja, javnoveljavno listino za dodatne dejavnosti.
Povejte naprej prijateljem, sosedom, sorodnikom, da je usposabljanje in certificiranje za NPK Predelovalec/predelovalka sadja na tradicionalen način predvideno spomladi 2016.
Lep pozdrav.
Helena Furlan,
dipl. org. menedž., un. dipl. ing. tek. teh.
Organizatorka izobraževanja
Ljudska univerza Ajdovščina
Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina
T: 05 366 47 53, 041 437 785
E: helena.furlan@lu-ajdovscina.si
U: http://www.lu-ajdovscina.si/