Kako pripraviti razna žita in kaše!?
Za osvežitev znanja...
Za osvežitev znanja...

Priprava žit in kaš |
Kako pripraviti razna žita in kaše!? Za osvežitev znanja... ![]()
0 Comments
![]()
skodelica in pol rdeče leče
večja čebula 2 stroka česna košček ingverja žlica orientalske kumine žlica kurkume pol žlice koriandra v prahu majhen svež čili skodelica čiste piščančje juhe šop regrata limona Rdečo lečo operite. Na olju popražite nasekljano čebulo, sesekljan česen in ingver. Dodajte začimbe in narezan čili. Ko zadiši, dodajte še lečo in jo malce podušite. Nato jo zalijte z vodo in piščančjo osnovo, posolite in kuhajte približno pol ure, da se razpusti. Regrat očistite in operite, narežite in ga dodajte juhi. Kuhajte še deset minut. Juho postrezite s koščkom limone, da si jo vsak po okusu okisa, in kosom belega kruha. Pa dober tek! |
RECEPTIIskalnik:Arhiv člankov:
March 2018
|